ZUS – BIJ JE ZIJN

Week 10

ZUS – BIJ JE ZIJN

Iedereen die ZUS op de socials volgt weet inmiddels dat Kiki & Bo Sluijpers breed ingezet kunnen worden voor elk feest. In de afgelopen jaren hebben ze, muzikaal gezien, een eigen identiteit weten op te bouwen. Door de samenwerking die ZUS in 2021 met Nationale Artiesten Parade is aangegaan kwam producer Frank Verkooyen uiteraard ook in beeld. Tijdens het kennismakingsgesprek maakten de zusjes hun wensen kenbaar. Frank is vervolgens aan de slag gegaan en heeft de dames door de demo van ‘Bij je zijn’ positief verrast.

Volgens Kiki & Bo is het wel een hele andere richting, maar toch tekenend voor ZUS. ‘ We zijn echt heel erg blij met het eindresultaat. Vooral de live blazers die zijn ingespeeld door Hubert Heeringa en de gitaarpartijen door Marcel Fisser maken het lied compleet  Wij hebben het gevoel dat we de juiste keuze hebben gemaakt om toe te werken naar ons 10-jarige jubileum. Natuurlijk hebben we ook weer veel tijd en inspanning besteed aan de clip. Op een vette locatie worden wij omringt door danseressen en een danser. Het past allemaal perfect bij de single en maakt het plaatje compleet’, meent ZUS.

‘Bij je zijn’ uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 2 maart 2022 via de bekende streamingdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door Pascal Verlinden, is te bewonderen bij alle bekende clipzenders en de social mediakanalen van ZUS. Surf ook eens naar hun Tik-Tok kanaal. Daar staan niet alleen dansjes op, maar ook veel leuke filmpjes.

Share

    Recently Played

      Radio N31
      00:00