Steffan de Kust

Week 23

Ik hou zoveel van jou is de nieuwe single van Steffan de Kust en om dit mogelijk te maken is Steffan de Kust wederom in de pen geklommen en uiteraard naar zijn muzikale vriend en producer Kees Tel Pro te Helmond gegaan om zijn single op te nemen.
” Sarà perché ti amo ” is een nummer van de Italiaanse popgroep Ricchi e Poveri en was uitgebracht in 1981.De popgroep Ricchi e Poveri had hiermee een dikke hit gescoord en is tot op heden bijna niet weg te denken in elk bekend voetbalstadion van italie.
Steffan de kust verteld hierover dat hij dit nummer al eerder had gehoord en inspiratie kreeg, nadat hij de danceversie had gehoord. Het eerste couplet geeft aan waar het nummer over gaat en dat is wat een man pas weet wat hij mist als ze er niet is . Zelfs Steffan weet hoe dat voelt en is hieraan keihard onder doorgegaan. Ik ben gebroken geweest en kapot gegaan van binnen. De pijn en het liefdes verdriet die ik voelde was onwerkelijk en zal ik een ander nooit gunnen, omdat je niet alleen je geliefde kwijt bent, maar ook de moeder van je kinderen en uiteraard je beste vriend oftewel je maatje voor het leven.
Om niet in het negatieve te blijven : het eerste couplet van dit lied verraad eigenlijk al waar het nummer heen gaat en wat de afloop zal zijn van dit verhaal

Share

    Recently Played

      Radio N31
      00:00