Tinus Hoekstra

Week 32

Tinus Hoekstra kiest voor Jannes Produkties en presenteert vrolijk klinkende single Losgaan!

In de ruim 12 jaar dat Tinus Hoekstra als zanger door het leven gaat heeft hij al een behoorlijk aantal singles uitgebracht. Met name het duet ‘Ik kom je halen’ dat Tinus opnam met Piet JR en zijn solosingle ‘Doe het dan’ hebben hem absoluut geen windeieren gelegd. Qua optredens heeft de uit Doetinchem afkomstige entertainer geen klagen. In alle windstreken van Nederland weet men hem te vinden. Met z’n nieuwe zomersingle ‘Losgaan!’ die bij Jannes Produkties verschijnt laat hij horen dat hij echt van alle markten thuis is. Bovendien is dat ook te bewonderen in de professionele clip die geproduceerd is door Frank Swenne i.o.v. van Apex Audio Visuals.

Naast Jannes, Harm Wolters, Grad Damen en Robert Pouwels is Tinus Hoeksta de vijfde artiest die met dit platenlabel gaat samenwerken. Tinus kwam onlangs tijdens een optreden met Jannes in gesprek die aangaf dat hij hem graag op zijn label wilde onderbrengen. Tinus hoefde daar niet al te lang over na te denken.

‘Zo’n kans krijg je niet vaak. Ik ken Jannes eigenlijk al een behoorlijke lange tijd en hij is ondertussen een vriend van me geworden. Gelukkig heb ik de stap gemaakt om naar Jannes Produkties te gaan en moet eerlijk zeggen dat het nieuwe liedje een top-productie is geworden. Ik kreeg de vrije hand m.b.t. de opnamestudio. Omdat Harry Gerritsen in het verleden wel eens leuke orkestbanden en remixen voor mij had gemaakt, nam ik contact met hem op. Een groot voordeel is ook dat ik binnen 10 minuten in de studio te Didam ben vanuit mijn eigen woonplaats. Ik opperde het plan dat ik een oude hit van Mr. Vegas nieuw leven in wilde blazen. Die melodie sprak mij erg aan en met de toevoeging van moderne invloeden én de accordeonpartijen die zijn ingespeeld door Manfred Jongenelis knalt het van alle kanten. De Nederlandstalige tekst is geschreven door Linda Barbee en Judith Peters. Het is wel heel iets anders dan wat men van mij gewend is, maar deze stijl vind ik prima bij mij passen. Dat mening deelt Jannes ook’, aldus Tinus.

‘Losgaan!’ verschijnt bij Jannes Produkties en is vanaf woensdag 3 augustus 2022 beschikbaar. De clip is te bewonderen op Youtube en de socials van Tinus Hoekstra.

https://www.youtube.com/watch?v=CdOnwmOJg7s
Share

    Recently Played

      Radio N31
      00:00