Jettie Pallettie ft Steve Tielens & Filip D’Haeze

Week2

Viva Carnaval

Voor deze unieke carnavalskraker ging Jettie Pallettie al enige tijd geleden op zoek naar 2 mannelijke polonaisekanjers.

Na jaren zoeken had zij eindelijk deze 2 gewaardeerde Belgische collega’s gevonden, maar gooide “Madame Corona” roet in het eten.

Natuurlijk zijn Jettie en haar kornuiten niet voor één gat te vangen dus bij code GROEN doken zij alsnog de Goldfinger studio in en maakten van Brand New Day de carnavalshit Viva Carnaval.

Samen met Waylon van der Heijden lukte het om deze klassieker – waar je eigenlijk niet aan mag komen – toch met alle respect te vernieuwen in een kraker van jewelste want er brak immers een brand nieuwe periode aan.

Tom van CameraWorks registreerde deze vrolijke bende met hun idiote grappen en grollen die Carnaval 2023 nodig heeft na al die stille jaren.

Er mag, nee…..er moet weer eens stevig uitgepakt worden !

Feest, Feest en nog eens Feest !

Deze speciale combinatie, beter bekend als Het Feestorkaan, De Keizer van de Ambiance en De Koning van de Polonaise is er één van ongekende hilariteit en kwaliteit.

Viva Carnaval zorgt voor een dosis feestbloed dat door je aderen gaat stromen waarbij je direct een zorgeloos en warm gevoel krijgt.

Viva Carnaval is een ware verbroedering.

Hoe kan het ook anders ?!  Met deze drie rasartiesten wordt de polonaise direct ritsend ingestart en zingt men luidkeels mee.

Het feest kan beginnen !

Share

    Recently Played

      Radio N31
      00:00