Diego Holzken

Week 18

Dans met Diego tot de zon opkomt, want stilstaan op zijn nieuwe single is geen optie!

Diego Holzken is klaar voor de zomerse temperaturen en dit brengt hij maar al te graag naar voren in zijn nieuwe nummer ‘Dans Met Mij (Vamos A Bailar)’.

We kennen Diego natuurlijk allemaal van zijn heerlijke zomerse singles. In 2018 scoorde Diego al een grote hit met ‘Hoe Kan Ik Je Hart Bereiken’ en daar voegde hij later nog vele nummers aan toe, waaronder ‘Verslaafd Aan Jou’ & ‘Mijn Loterij’.

Ook deze single heeft alle ingrediënten voor een hete zomerplaat: een dansbaar ritme, liefdevolle tekst en deuntje wat je niet meer uit je hoofd krijgt! Deze heerlijke sound is dan ook passend voor jong en oud en heeft als doel om mensen samen te brengen om vervolgens op iedere plek 100% te kunnen genieten. Ook heeft deze single natuurlijk een frisse zomerse videoclip nodig! Zo eentje waarbij de zomerkriebels opborrelen en je wordt meegenomen in het verhaal van een romantische liefde die bij hoge temperaturen ineens weer opbloeit. Check! En Diego zelf speelt natuurlijk een hele belangrijke rol. Ben jij ook zo benieuwd of hij zijn ware liefde zal vinden?

“Ik heb bij deze single geluisterd naar mijn eigen gevoel en daarnaast mijn fans gevraagd wat zij graag van mij willen horen. Ik kan niet wachten om heel Nederland mijn nieuwe muziek te laten horen!’ Aldus Diego Holzken.

“Laat je gedachten varen, laat ze achter, sluit voor nu je ogen, vergeet even de tijd”..
Geniet vooral van de nieuwste single ‘Dans Met Mij (Vamos A Bailar)’, vanaf 28 april te beluisteren via alle bekende kanalen!

Share

    Recently Played

      Radio N31
      00:00