Colinda & Daisy

Week 08

Colinda & Daisy – Laat mij maar dansen

Met een Nederlandstalige bewerking op de Pussycat klassieker “Mississippi” luiden Colinda & Daisy hun tweede duettenjaar in. Oorspronkelijk was het de bedoeling om dit 1 jaar te doen, maar omdat Daisy steeds beter is gaan zingen én het ook steeds leuker vindt om te doen, besloten de dames om het met een jaar te verlengen. Plannen liggen er genoeg op tafel. In ieder geval verschijnt in juni 2022 hun allereerste duettenalbum. Daarop komen naast de nummers die ze reeds hebben uitgebracht oude liedjes op te staan die stuk voor stuk onder handen worden genomen door producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. Alle nummers worden voorzien van een tekst met een knipoog naar een man.

Die knipoog zit ook verweven in hun nieuwe single “Laat mij maar dansen”. Volgens Colinda zal de tekst , die door Frank Verkooyen is geschreven, bij veel vrouwen heel herkenbaar zijn. Mannen zijn over het algemeen maar uit op 1 ding en gaan niet voor een gouden ring…….

‘’Laat mij maar dansen”, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf  16 februari 2022 via de bekende streamingsdiensten te beluisteren. De sfeervolle clip, die grotendeels bij Colinda thuis is opgenomen door Pascal Verlinden van Redgellmedia, is te bewonderen op Youtube en de socials van Colinda & Daisy.

Share

    Recently Played

      Radio N31
      00:00