Belinda Vermeer

Week 48

Zangeres Belinda Vermeer releaset nieuwe kerstsingle The Whispers of Christmas

The Whispers of Christmas is de nieuwe kerstsingle van de Haarlemse zangeres Belinda Vermeer. Vermeer brak in 2011 door in het tv-programma Holland’s Got Talent als finalist.


“Kerst is mijn favoriete tijd van het jaar. Eind 2021 heb ik een kerst-ep uitgebracht met covers van bekende kerstliedjes. Ik heb dit vorig jaar met zo ontzettend veel plezier gemaakt, vanuit hier ontstond de wens om dit jaar een eigen kerstsingle uit te brengen.”

De videoclip is opgenomen in Duitsland: “We zijn in februari voor de sneeuw naar Duitsland gegaan en hebben daar een echte kerstvideoclip opgenomen. Ik ben enorm blij met het eindresultaat, zowel het liedje als de videoclip hebben de magische touch die voor mij bij Kerstmis hoort.”


Nieuwe uitdaging in bioscoopfilm LeoLeo: Het Alpacafeest!
Naast haar kerstsingle is Belinda dit najaar een totaal nieuw avontuur aangegaan. In de bioscoopfilm LeoLeo: Het Alpacafeest! is zij te horen als de verteller. De film is geschikt voor de allerkleinsten van 0 tot 6 jaar. Belinda zingt ook de drie filmsongs in, voor zowel de Nederlandse, Engelse als Duitse versie van de film.
LeoLeo: Het Alpacafeest! Is vanaf 7 december te zien in de bioscoop.

The Whispers of Christmas is vanaf 19 november te beluisteren via alle bekende streamingdiensten en de videoclip is te bekijken via haar YouTube-kanaal: https://www.youtube.com/c/BelindaVermeer

Over Belinda Vermeer

Het tv-programma Holland’s Got Talent veranderde het leven van de Haarlemse zangeres aanzienlijk na het behalen van de finale in 2011. Ze kreeg een platencontract bij Sony, boekingen voor theaters en concerten en een theatertour met Gordon en LA The Voices.

Share

    Recently Played

      Radio N31
      00:00