Jaman – Als ik jou weer zie

Week 46

Jaman – Als ik jou weer zie

Jaman presenteert met z’n nieuwe single ‘Als ik jou weer zie’ een spraakmakende plaat die zeker op gaat vallen tussen alle releases. Muzikaal  gezien komt het van A tot Z uit de koker van producer Frank Verkooyen. De Nederlandstalige uitwerking op de remix van de Spotify- en TikTok hit ‘Neon Moon’ is geschreven door Femke Reuvers. In de beleving van Verkooyen kan niemand anders dan Jaman het Nederlandse bloed op deze wijze inbrengen. Dit vanwege het genre dat hij normaal vertolkt. Volgens Frank diende het idee zich als het ware vanzelf aan. ‘Als je een trend bespeurd moet je daar meteen op inspringen. Dat hebben de slimme mannen van The Boom! Music Studio uit de Meern goed in de gaten gehad’, grapt Verkooyen.

Omdat de track van origine een countryliedje betreft meende Jaman er goed aan te doen om dit terug te laten komen in de videoclip. ‘De dansjes die ze op TikTok doen zijn allemaal western tintje. Ik had het idee omdat mijn vrouw ook paardrijdt, een clip te laten maken met heel veel paarden en mooie meiden erin. Ik zie het dan ook meer als een knipoog naar het paardrijden /countryleven. Dat is volgens mij nog nooit vertoond en heel bijzonder’, meent Jaman

‘Als ik jou weer zie’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 10 november 2021 ook via de streamingsdiensten te beluisteren en te bewonden op Youtube.

Share

    Recently Played

      Radio N31
      00:00